Meer Vakantie Liefdes - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu Meer Vakantie Liefdes - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu

Meer Vakantie Liefdes

Blijf op de hoogte en volg Jamie

26 Februari 2013 | Australië, Melbourne

Twee jaar geleden zat ik rond deze tijd in Zuid Afrika om een voor mij heel bijzodere ervaring. De opnames van het tv programma, Vakantie Liefdes. Het sprookje met de Zuid Afrikaan Mitch.

Zoals jullie misschien wel weten is dat sinds oktober 2012 voorbij. Het sprookje had geen happy end, desalniettemin was het een geweldig avontuur!

In december 2012 werd ik benaderd door de medewerkers van Vakantie Liefdes dat ze de afleverngen gaan herhalen. Daarbij willen ze een klein interview toevoegen om te laten zien hoe het nu met de stelletjes gaat. Ondanks dat het uit is en ik in Australie zit leek het ze toch leuk om een intervieuwtje te doen. Dus werd het een Skype interview waarin ik vertel hoe het nu gaat.

Ik dacht misschien is het wel leuk om dit even mede te delen. Dan kunnen jullie niet alleen lezen, maar ook daadwerkelijk zien dat het helemaal goed met mij gaat hier down under.

De aflevering is aanstaande donderdag 28 februari te zien om 21:30 op Net 5.

Ik ben benieuwd :)

ps. Als iemand het voor me op kan nemen en op een dvd'tje branden, dat zou super zijn!! Ik kan het vanuit hier namelijk niet zien.