Weetjes en feiten van Brazilie
Door: Jamie
Blijf op de hoogte en volg Jamie
01 Maart 2008 | Verenigde Staten, San Francisco
Wist je dat....
.... de mode in Brazilie echt ver te zoeken is!
.... de plateau-zool schoenen en leggings er helemaal hot zijn:s vreselijk dus!
.... ze alleen maar de legging dragen, zonder jurkje, rokje of trui er over heen.
.... jong en oud, dik en dun, men hoe dan ook mee gaat in die mode en dat dus nog vreselijker is.
.... echt iedereen (vrouwelijk geslacht) gelakte nagels heeft, ook de tenen. Alles dus keurig verzorgt is, op de bosjes zwarte haren die op de grote tenen groeien na.
.... je wc papier niet door mag spoelen in Brazilie. En ik na drie weken er nog steeds niet aan gewend was de papiertjes in een prullebakje te doen. En het misschien stiekem ook wel weigerde.
.... Rio de Janeiro, Rivier van Januari betekent! Ik wist het niet wat wel erg is eigenlijk, maar ik wed dat heel veel mensen het niet weten...toch?
.... Anna echt een super reisgenootje was!
.... de concentratie mooie mannen lichamen erg hoog is in Brazilie.
.... Anna en ik dus aardig wat vlees gekeurd hebben;)
.... je hier stokken kan drinken.
Die persen ze dan door een machine en dan heb je een glaasje suiker riet. Wat heel lekker is.
.... suiker, hier het hoofd ingredient voor alles is.
.... Brazilie, Jamie die gekke zoete koffie lekker liet vinden.
.... En dat ik Brazilie helemaal top vind!!
01 Maart 2008 - 10:15
Dunja:
Haha jamie! Wat een vieze mensen; bosjes haar op hun grote teen, dikke mensen in leggings?
O en inderdaad ik wist dat ook niet van rio de janeiro! hihi
Al je verhalen klinken goed!
Heel veel plezier nog en geniet
kus
01 Maart 2008 - 15:05
Floor:
Ze waxen in brazilie dus niet alle plekken......
kus -
01 Maart 2008 - 16:20
Jor:
dudes in leggings zonder jurkje er overheen gaat mij inderdaad ook beetje ver :?
vrouwen met een bush op hun grote teen geven wel nieuwe betekenis aan de vraag 'ben je geschoren van onder?'
En dat terwijl je toch zou denken dat ze weleens van een Brazilian wax hebben gehoord
Zo leer je nog eens wat 8)