Bijna carnaval...
Door: Jamie
Blijf op de hoogte en volg Jamie
03 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
Er verschijnen telkens meer versieringen, tribunes en...Amstel en Heineken tentjes. Het is net koninginne nach. Op alle hoeken staan bierstandjes.
Er was ook kinder carnaval. Een optocht waarbij alle kinderen kleine dansjes hebben ingestudeerd en alles versierd is. Die kinderen kijken er echt een jaar naar uit en vinden het geweldig!
Vandaag is dus het "volwassenen" carnaval. Dat begint bij de meeste al 's ochtends... Het bier is heel goedkoop en het wordt dus een groot zuip verstijn.
Ik moet vandaag ook voorzichting zijn op de fiets. Want alles en iedereen stapt hier gewoon dronken achter het stuur. En nu al helemaal.
Straks naar Budy, kijken of ik een duik kan gaan maken. Anders wordt het morgen. Verder ga ik nog even een beetje zonnen en een smoothie drinken, ik heb ze nu bijna allemaal gehad:p
En vanavond eerst even wat eten en dan op naar de carnaval! Ik ben benieuwd.
03 Februari 2008 - 16:10
Billy:
Hey dan zit je zo ver van NL af en toch nog gewoon carnaval kunne vieren ik zit in NL en hier vieren ze het niet waar ik woon das niet goed hoor nou veel plezier Gr XXXX -
04 Februari 2008 - 11:23
Charlot Van B:
Hee jaimpje,
Zo raar dat jij daar lekker zit en wij allemaal hier!! vind je verhalen heel leuk om te lezen!
hier gaat het allemaal zijn gangetje, Daan en ik hebben afgelopen dinsdag ons 1 jaar samen gevierd..jeeh :)
je moet wel veeel foto's erop zetten he!!
dikke kus! p.s ik ben Charlot van Batenburg ( zo wel duidelijk wie ik ben? hihi)