Wakeboarden en Pina colada - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu Wakeboarden en Pina colada - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu

Wakeboarden en Pina colada

Door: Jamie

Blijf op de hoogte en volg Jamie

26 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

WOW!!!! Dat was echt moeilijk gaaf!!
Ik ben net terug van het wake boarden.
We gingen met z'n 5e, Egbert, Onne, Sandra, Renate en ik. We hadden een speedboot gehuurd, wat eten ingeslagen en off we go.
Ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. En dat ik niet zee ziek werd, super relaxed.
Ik had ook niet gedacht dat het zou lukken. En dacht dat ik jullie nu een verslag ging doen met veel blauwe plekken en gestuntel...maar bij de eerste poging lukte het al. Ik stond...wel een beetje in een foute houding...maar ik stond. Poging 2 en 3 gingen minder maar daarna had ik het door en daar sta je dan. In je eentje op een plankje heel snel over de Caribische zee aan het boarden. Geweldig!!
Eerst alleen maar staan en dan een beetje proberen te sturen en dan over de golf heen, die de boot vormt zegmaar. Echt leuk!
Sandra en Onne waren echt goed, zij sprongen halve draaien en fake...van alles. Egbert was van de waterski's en raaste als een bezetene over het water. Dat was echt leuk om te zien.
Toen iedereen wel klaar was met het boarden gingen we bij het Buddy resort (waar Onne werkt) een drankje doen.
Ik had eindelijk mijn lang verwachte Pina Colada bestald:D En...hij was heerlijk!
Bij de met palmbladen overdekte bar speelde een salsa/merengue bandje voor een echt Carribische sfeer. De swingende mensen, de geur van de bbq, mijn pina colada en de zonsondergang maakten het plaatje compleet. A caribean night!

Zometeen gaan we nog een drankje doen in het centrum, gezellig. (het is hier nu 11 uur 's avonds, bij jullie al 4 uur 's nachts)

Als nog slaap lekker!

• 26 Januari 2008 - 07:33

Nico:

Hoi Jeempie het klinkt allemaal fantastisch en ik ben natuurlijk apetrots maar ga niet te veel aan dat leventje wennen anders zien we je nooit meer terug.

• 26 Januari 2008 - 08:37

Eem:

STOER!!!!!!!!!!!!!leuk hoor james wauw. Dat wil ik ook wel eens doen.
    kus

• 26 Januari 2008 - 09:33

Billy:

Hey hey gaaaaaaaaaaaaf dat wil ik ook ik doe ook we eels water skiene maar hier is het altijd koud en veeeeeel minder mooi echt super gaaaf hey :P ben zeker wel jarloers ooo echt niet leuk :P

Nou ik zou zeggge blijf schrijven vind het erg leuk om te lezen en vermaak je daar maar dat word niet zoon probleem denk :P:
    gr Kusjes

• 26 Januari 2008 - 12:56

Jor:

JUIST!
    Je eerste stappen richting boardbabe zijn nu gezet! :D yes!