Tas inpakken...dilemma 1 - Reisverslag uit , van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu Tas inpakken...dilemma 1 - Reisverslag uit , van Jamie Marijnissen - WaarBenJij.nu

Tas inpakken...dilemma 1

Door: Jamie

Blijf op de hoogte en volg Jamie

16 Januari 2008 | ,

Morgen heb ik afgesproken met twee meiden van m'n hockey team. Zij zijn allebei op reis geweest en gaan me helemaal klaarstomen voor mijn reis. Wat ik absoluut niet mag vergeten en wat ik niet of juist wel moet doen.
Als ik dan helemaal overladen ben met informatie en handige snufjes moet ik mijn tas toch echt gaan inpakken.
Nou dan zeg ik je dat wordt nog wat.... Wanneer ik op zomer vakantie ga, al is het maar één weekje, ik neem minimaal zes bikini's en acht paar schoenen mee. Je weet tenslotte maar nooit.
Nu nu heb ik dus NO ruimte en moet ik heel kieskeurig zijn.
Leuk nu al zo'n eerste les die ik over mezelf ga leren op deze reis.

• 17 Januari 2008 - 00:17

Jor:

Zo Jeems, lekker aan het bloggen geslagen!

Ben blij dat je een waarbenjij.nu hebt zodat je ons op de hoogte kan houden van waar je NU bent!
    Zoals NU in Den Haag bijvoorbeeld! haha

succes met inpakken :P

tot morgen, kusje xxxx

• 17 Januari 2008 - 09:16

Marijke:

Hey Jamie, als "oude rot" sluit ik me geheel bij onderstaande adviezen aan, bikini's en schoenen kun je overal kopen, zeker waar jij naar toe gaat. Bankpassen, credit cards, verzekeringen, pasfoto's (voor visa, pasjes etc), paspoort, kopie van alles en misschien 1paar nette kleren als je uitgenodigd wordt voor bruiloft ofzo. Verder antibiotica voor als je echt ziek bent en ORS voor ......ook als je heel ziek bent!Geniet ervan veel plezier.
    liefs,
    Marijke

• 17 Januari 2008 - 10:55

Miranda:

heel leuk dat het nu echt gaat gebeuren.
    spannend hoor.
    ook goed dat we hier kunnen lezen wat je allemaal uitspookt op je tochten.
    we horen nog wel van je.
    groetjes en een fijne en goede reis.

• 17 Januari 2008 - 16:50

Mariefleur:

heyy james!
    zit ik dan in Suriname, is hier enorm gaaf, ik blijf je site checken! en niet stressen, de eerste paar dagen zal je je klote voelen en denken shit ik ben heel lang niet thuis, daarna wordt het zeker leuk! heb ik ook!! we houden contact.
    check mijn site ook ff: www.mfisweg.waarbenjij.nu

• 17 Januari 2008 - 22:31

Paula:

Hey jamie!

Zo te horen heb je de reis kriebels al goed te pakken ! Helaas kan ik er vrijdag op je afscheidsborrel niet zijn en zie ik je dus niet meer. ( moet voor een interview in Maastricht blijven) Heel veel plezier op je reis, en ik hou je in de gaten ! Elke dag updaten, ok? Miss kom ik je nog wel een keer ergens opzoeken, we houden contact, heel veel plezier en goed uitkijken he vooral in Thailand! Liefs XXXX Pau

• 21 Januari 2008 - 10:57

Julia:

Hey Jammie!

Morgen is het dan zo ver... Heel veel plezier op reis en geniet er van!

Julia